euro 2024.

Prvu utakmicu Vatrenih pratite na samoborskom Vugrinščaku uz legendarne Zaprešić Boyse

Foto: Privatni album
Foto: VL
11.06.2024.
u 21:32
Koncert počinje već oko 17 sati kako bi nekima od svojih najvećih navijačkih hitova, među kojima su i ”Igraj moja Hrvatska”, “Srce vatreno” te “Neopisivo”, zagrijali publiku
Pogledaj originalni članak

Najdugovječnija sportska manifestacija u Hrvatskoj ove će se godine spojiti s još jednim važnim sportskim događajem. Naime, u subotu, na dan 42. Večernjakove biciklijade Hrvatska nogometna reprezentacija u Berlinu će u sklopu Europskog prvenstva odmjeriti snage sa Španjolcima pa će se navijanje za Vatrene oriti i Samoborom.

Bogat program tako očekuje posjetitelje na samoborskom Vugrinščaku, a Navijačkim kornerom, koji će također ondje biti postavljen, vladat će navijačka atmosfera. Utakmica koja počinje u 18 sati, pratit će se velikom ekranu, a prije, tijekom poluvremena te nakon što Vatreni pobijede Španjolce, atmosferu će podizati Zaprešić Boysi

VEZANI ČLANCI: 

Koncert počinje već oko 17 sati kako bi nekima od svojih najvećih navijačkih hitova, među kojima su i ”Igraj moja Hrvatska”, “Srce vatreno” te “Neopisivo”, zagrijali publiku. 

Biciklijada, podsjetimo, starta u 10 sati sa zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana, od kuda će karavana krenuti preko Ilice, Aleje Bologne i Škorpikove pa Samoborskom cestom prema Samoboru te na koncu stići do Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak.

Foto: VL

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.