RUDY GALETTI

PSG želi vatrenog, četiri najbogatija svjetska kluba u borbi su za Matea Kovačića

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
PSG želi vatrenog, četiri najbogatija svjetska kluba u borbi su za Matea Kovačića
06.05.2023.
u 11:30
Priprema se prava transfer bomba, veznog igrača Chelseaja i Hrvatske prati 'pola Europe'
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić neće imati nikakvih problema u vezi pronalaženja novog poslodavca, barem prema tvrdnjama dobro upućenog novinara Rudya Galettija. On tvrdi kako pljušte ponude za našeg vatrenog, odnosno da se za njega zanima čak četiri ugledna i ozbiljna kluba. 

Bogatu francuski prvak PSG navodno na radaru ima Kovačića i voljeli bi ga dovesti na Park prinčeva kako bi osnažili uvijek upitni vezni red. Novac klubu koji se nalazi na pogonu arapskih dolara neće biti nikakav problem, ali imaju žestoku konkurenciju u vidu Newcastlea, Manchester Citya te Bayerna čiji je trener Tuchel veliki obožavatelj Hrvata. Od ostalih klubova spominju se talijanski prvoligaš i to najviše Milan. 

Kova ima ugovor do ljeta 2024. godine s Chelseajem, ali malo je vjerojatno da će ga do kraja odraditi. Puno izvjesniji je odlazak već ovog ljetnog mercata sa Stamford Bridgea i potpis za novu momčad. 

Od kada je 2018. iz Real Madrida stigao u Chelsea, Kovačić je odigrao 219 utakmica u svim natjecanjima, postigao 6 pogodaka i 15 asistencija, a ove sezone je nekoliko puta nosio kapetansku vrpcu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.