ČUDAN VIKEND

PSV iskoristio poraz Ajaxa i remi Feyenoorda te otišao na vrh nizozemske lige

Foto: VINCENT WEST
PSV iskoristio poraz Ajaxa i remi Feyenoorda te otišao na vrh nizozemske lige
12.12.2021.
u 22:34
PSV vodi na ljestvici s 37 bodova, dok Ajax i Feyenoord imaju po 36 bodova
Pogledaj originalni članak

Nogometaši PSV Eindhovena preuzeli su vodstvo na ljestvici nizozemskog prvenstva nakon što su u susretu 16. kola na gostovanju pobijedili NEC sa 2-1. PSV je iskoristio poraz dosadašnjeg lidera Ajaxa, te remi Feyenoorda skočivši s treće na prvu poziciju.

NEC je poveo u devetoj minuti golom Magnusa Mattssona i sve do 80. minute je držao prednost. No, u zadnjih 10 minuta gosti su uspjeli okrenuti rezultat golovima Yorbea Vertessena (80) i Carlosa Viniciusa (90).

Ajax je u derbiju kola kod kuće izgubio od AZ-a sa 1-2. AZ je poveo u 50. minuti golom Pavlidisa, izjednačio je Haller u 73, minuti, a pobjedu gostima donio je Aboukhlal u 83. minuti.

Kiks "Kopljanika" mogao je iskoristiti i Feyenoord, no momčad iz Rotterama je odigrala 1-1 protiv Groningena. Gosti su poveli u 60. minuti golom Senesija, a pet minuta kasnije izjednačio je Larsen. Za Groningen je cijeli susret digrao Marin Šverko.

PSV vodi na ljestvici s 37 bodova, dok Ajax i Feyenoord imaju po 36 bodova.

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.