UZ BOK RONALDU, MESSIJU...

Rakitić je jako podcijenjen igrač, a ove sezone bolji je i od Modrića

Foto: DPA/Pixsell
Rakitić je jako podcijenjen igrač, a ove sezone bolji je i od Modrića
25.03.2014.
u 11:11
- Kapetan Seville prošle je sezone u Primeri kreirao više šansi nego bilo koji drugi igrač, više i od Messija, Özila i Isca. Ove sezone je među pet najboljih nogometaša u Španjolskoj - pišu Britanci o Rakitiću.
Pogledaj originalni članak

Britanski Independent dane do Svjetskog prvenstva u Brazilu odbrojava predstavljajući najboljih 100 nogometaša koje ćemo gledati u Brazilu. Do SP-a je ostalo 79 dana, a oni su na 79. mjesto stavili hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

- Uvijek dobar Rakitić jedan je od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. Kapetan Seville prošle je sezone u Primeri kreirao više šansi nego bilo koji drugi igrač, više i od Messija, Özila i Isca. Ove sezone je među pet najboljih nogometaša u Španjolskoj, uz Messija, Ronalda, Xavija i Iniestu. Ispred je Fabregasa i sunarodnjaka Luke Modrića - piše Independent, te dodaje:

- Na mnogo načina, Rakitić je tipičan hrvatski veznjak - tehnički dotjeran, svestran i kreativan s loptom. On također ima veću radnu etiku nego Modrić i ostali, a redovito pomaže i u obrani. Sa 25 golova u 106 utakmica u Primeri, Hrvatska će u njemu imati dodatnog strijelca kao pomoć Mario Mandžukić.

Za kraj Britanci pišu kako je Rakitić rođeni Švicarac te da je mogao igrati zajedno sa Shaqirijem i Inlerom da se 2007. godine nije odlučio za Hrvatsku.

>> Rakitić: Beba mi je sada sve, a o transferu odlučuje supruga

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MI
mirko0410
13:38 25.03.2014.

Modrić je precijenjen, uostalom imal je priliku sad protiv Barcelone pokazati da je svjetska marka ali nije, dobar je al ne toliko dobar koliko ga neki dižu. Rakitić i Mandžukić su naša dva trenutno najbolja igrača.

Avatar TinoM.
TinoM.
17:59 25.03.2014.

EUJAneze tebi je očigledno Rakitić životni problem!

AS
Atatürk_srbine
17:27 25.03.2014.

samo kad triba igrati za Hrvatsku onda redovno zakaze Rakitic. nazalost.