Barcelona u punoj snazi

Rakitić: Oporavio sam se i napunio energijom za iduće utakmice

Foto: Reuters
Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters
Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters
Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
16.10.2016.
u 14:40
Osim Rakitića, u subotnjoj utakmici se nakon jednomjesečnog izbivanja zbog ozljede vratio i Lionel Messi koji je 55. minuti ušao umjesto španjolskog reprezentativca Sergia Busquetsa te postigao gol na sjajno dodavanje Brazilca Neymara
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je zbog ozljede lijeve noge propustio kvalifikacijske utakmice protiv Kosova i Finske, odigrao je u subotu čitav susret za Barcelonu protiv Deportiva napomenuvši kako je bol u ahilovoj tetivi potpuno nestala

- Oporavio sam se i napunio energijom za iduće utakmice - izjavio je Rakitić čija je Barcelona s 4:0 pobijedila Deportivo iz La Corune.

- Jako sam sretan zbog te pobjede. Bitno je pobijediti u svakoj utakmici ne razmišljajući o onome što se dogodilo ranije - dodao je 28-godišnji vezni igrač.

Barcelona je na četvrtom mjestu ljestvice španjolskog prvenstva sa 16 bodova , jednim manje od Seville te dva manje u odnosu na dva madridska kluba, Real i Atletico.

Osim Rakitića, u subotnjoj utakmici se nakon jednomjesečnog izbivanja zbog ozljede vratio i Lionel Messi koji je 55. minuti ušao umjesto španjolskog reprezentativca Sergia Busquetsa te postigao gol na sjajno dodavanje Brazilca Neymara.

- Uvijek je dobro kada je Messi s nama. Ne treba biti jako pametan da bi se to zaključilo. Zabijenim golom je dobio dodatno samopouzdanje - prokomentirao je Rakitić Argentinčev povratnički gol, ukupno 180. na Barceloninim domaćim utakmicama u španjolskom prvenstvu, što predstavlja klupski rekord.

- Osvojili smo tri važna boda, a sada razmišljam o predstojećoj utakmici Lige prvaka - zaključio je Rakitić.

Barcelona je vodeća s maksimalnih šest bodova u skupini C, a u srijedu će ugostiti drugoplasirani Manchester City koji od ove sezone vodi nekadašnji Barcelonin trener i miljenik navijača Pep Guardiola.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AL
alfredö
15:40 16.10.2016.

Rakiticu, jos uvijek nam dugujes objasnjenje sto se desilo prilikom napada "6 huligana" na vilu u kojoj si ljetovao.. Ne budi, mis i shupcic kao lukica.Pokazi karakter.Objasni.Ako treba ispricaj se. Znam da citas. Pozdrav

DU
Deleted user
17:14 16.10.2016.

Bolji smo dok ne igraš