FICHAJES

Real priprema pakleni plan za dovođenje Gvardiola. Engleski teškaši ne odustaju od vatrenog

Foto: Annegret Hilse/REUTERS
Real priprema pakleni plan za dovođenje Gvardiola. Engleski teškaši ne odustaju od vatrenog
11.04.2023.
u 09:09
Prava ludnica vlada za 21-godišnjim hrvatskim reprezentativcem, nekoliko klubova ga žele angažirati
Pogledaj originalni članak

Hit branič svjetskog nogometa Joško Gvardiol na meti je mnogih uglednih europskih klubova, a najviše se ističu madridski Real, Liverpool, Manchester City te Chelsea. Španjolski medij Fichajes navodi kako RB Leipzig nema namjeru prodati Hrvata sve do ljeta 2024. godine, a onda će krenuti licitacija za vatrenog i klubovi će krenuti u borbu svim dopuštenim sredstvima. 

Smatra se kako Gvardiol neće napustiti Njemačku za manje od 85 milijuna eura, ali nije isključeno da će transfer iznositi 100 milijuna eura što znači da će biti srušen svjetski rekord. Španjolci tvrde da će se nogometna sapunica prebaciti u vrijeme kada se održava europsko prvenstvo u Njemačkoj, što zapravo najviše odgovara Realu

Liverpool i Manchester City sigurno neće od njega odustati jer ga Pep navodno obožava, a to što će morati ostati još jednu sezonu u Leipzigu daje vremena Realu da pripremi strategiju za njegovo dovođenje. 

Gvardiol je pod ugovorom s njemačkim klubom do kraja lipnja 2027. godine, ali teško je očekivati kako će ga uspjeti zadržati do kraja ugovora. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.