Luka Modrić

Realova skrivena poruka: Jednom fotkom Modrića ismijali Saudijce

Foto: Andrew Yates
Manchester City - Training - Academy Stadium
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: Andrew Yates
Manchester City - Training - Academy Stadium
28.06.2023.
u 12:40
Modrić na fotografiji slavi gol koji je zabio Valenciji u polufinalu španjolskog superkupa 2020., a to se dogodilo u Jeddahu, gradu u Saudijskoj Arabiji te na stadionu Kralja Abdulaha
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić prije nekoliko je dana objavio ako je produžio ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Razveselio je time mnoge navijače kraljevskog kuba, a rastužio sve one u Saudijskoj Arabiji. Arapi su mu poslali bogatu ponudu, a on ju je odbio i prihvatio skromniju da bi ostao u Španjolskoj.

Kada je klub obznanio vijest da ostaje u Real Madridu, hrvatski veznjak objavljen je na fotografiji na kojoj slavi u zelenom dresu. Uz fotografiju su bila i dva emotikona šake i #Modrić2024.

 

 

Navijači Madrida odmah su posumnjali i krenuli kopati o tome koja se poruka skriva iz te objave u kojoj je klupski velikan u tek trećoj garnituri dresova. No, poveznica je više nego zanimljiva. 

Naime, Modrić na fotografiji slavi gol koji je zabio Valenciji u polufinalu španjolskog superkupa 2020., a to se dogodilo u Jeddahu, gradu u Saudijskoj Arabiji te na stadionu Kralja Abdulaha.

Objava je to s porukom jer iz tog grada je i na tom stadionu igra Al Ahli, klub koji je Modriću ponudio fantastičnih 200 milijuna eura godišnje da dođe u Arabiju. 

Hrvatski virtuoz to je odbio bez razmišljanja i produljio s Realom za tek desetinu tog iznosa. Real je tako "piknuo" bogati klub koji je imao namjeru preuzeti im legendu.

>> Tura po Pampasu   

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.