MADRIDSKI LIST

AS: Modrić radi za Barcelonu kao 'dvostruki agent'. Njegova odluka dovodi vatrenog na Camp Nou

UEFA Nations League Final - Croatia Training
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/7
28.06.2023.
u 09:31

Hrvatski veznjak ''čeličnih pluća'' navodno je promijenio mišljenje i ne planira u Saudijsku Arabiju

Španjolski dnevnik blizak madridskom Realu AS piše kako će Luka Modrić možda imati i presudnu ulogu u odlasku Brozovića u Barcelonu, a da toga nije svjestan. Naime, talijanski transfer guru Gianluca di Marzio objavio je kako je Marcelo pristao doći na Camp Nou, sukladno tome, odbio je bogatu ponudu od Al Nassra u visini 20 milijuna eura godišnje. 

– Luka Modrić radi kao ''dvostruki agent'' za Barcelonu, a da to i ne zna. Upravo je njegova odluka da odbije ponudu Saudijaca i produlji s Realom jedan od argumenata Barcelone u pregovorima s Brozovićem, koji je na kraju okrenuo leđa milijunima iz Al Nassra – piše AS i nastavlja:

GALERIJA Nema dogovora Brozovića i Saudijaca: Hrvat želi pojačati Barcelonu

UEFA Nations League Final - Croatia Training
1/8

– Razlog Brozovićeve neodlučnosti jest to što čeka službenu ponudu Barcelone. Ako klub bude sposoban finalizirati formalnu ponudu Interu idućih dana, veznjak će potpisati za katalonski klub. Kako doznajemo, Brozović je jako zainteresiran za Xavijev projekt i spreman je pričekati još nekoliko dana kako bi doznao pravo stanje.

VEZANI ČLANCI:

Epic Brozo već je sedam godina član Interove svlačionice i čini se kako je završena njegova avantura na Giuseppe Meazzi. Što se tiče Modrića, Luka je produljio ugovor na godinu dana s Realom i zajedno je s Brozovićem osvojio srebrnu medalju u Ligi nacija gdje su vatreni poraženi od Španjolske na jedanaesterce. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije