već trebao igrati

Redknapp: Modrićev oporavak ide jako sporo

Foto: Reuters
Redknapp: Modrićev oporavak ide jako sporo
20.10.2009.
u 10:06
Londonski Tottenham još uvijek je osuđen igrati bez svoga ponajboljeg igrača, hrvatskoga nogometnog reprezentativca Luke Modrića, koji je pretrpio prijelom fibule desne potkoljenice.
Pogledaj originalni članak

Modrić je ozlijeđen krajem kolovoza u susretu protiv Birminghama nakon starta Leeja Bowyera, zbog koje se na početku mislilo da će izbivati s travnjaka do polovice listopada. No, vijesti su ipak lošije od toga, a potvrđuje ih i trener Tottenhama Harry Redknapp.

- Produžilo se ovo čekanje na Modrića. Situacija nije dobra jer se oporavlja znatno sporije od očekivanog. Mislio sam kako ću ga u ovom razdoblju već imati spremnoga, ali ništa od toga. I dalje je nesiguran s desnom nogom - rekao je Redknapp i dodao:

- Prošlog tjedna smo pokušali krenuti s laganim treningom. Počeo je s trčkaranjem, ali je odmah bilo vidljivo da ne može, da je sve još svježe i da treba još vremena.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.