TRENER SPURSA

Redknapp: Oduševljen sam plasmanom Hrvatske na Euro

Foto: Reuters
Redknapp: Oduševljen sam plasmanom Hrvatske na Euro
17.11.2011.
u 22:16
Poznati 'hrvatoljubac' Harry Redknapp jedan je od onih koji je u dokvalifikacijama za Euro držao fige da u Poljsku i Ukrajinu ne ode Turska.
Pogledaj originalni članak

Strateg Tottenhama s oduševljenjem je dočekao plasman Hrvatske, a kako i ne bi, kada će, ako se zadrže dotad u Spursima, tamo gledati trojicu svojih igrača.

- Oduševio sam se kada sam vidio da je Hrvatska izborila Europsko prvenstvo. To je sjajno za dečke, zaslužili su to, a navijači Tottenhama imat će još trojicu igrača koje će moći gledati - rekao je Redknapp misleći na Luku Modrića, Vedrana Ćorluku i Niku Kranjčara.

Dodao je i kako se nada da će Pavljučenko imati mjesto u ruskoj reprezentaciji, a Kaboul u francuskoj.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:23 18.11.2011.

Ako Hiddink ode u Chelsea, sve ce ih pokupovati ...

SA
SajamTastine
00:46 18.11.2011.

sad ih moze bolje unovciti:)

DU
Deleted user
01:23 18.11.2011.

ajde stavite i link od kuda ste prepisali. i nek vam neko to malo bolje prevede.. http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/harrys-delight-for-internationals-171111.html