EDI OPTIMISTIČAN

Reja: Roma je u formi, ali i mi smo

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Reja: Roma je u formi, ali i mi smo
14.04.2010.
u 13:21
- Ovo je najvažniji rimski derbi u posljednjih desetak godina - ustvrdio je u najavi utakmice protiv Rome Lazijev trener Edoardo Reja.
Pogledaj originalni članak

- Bilo bi ostvarenje sna razveseliti naše navijače protiv momčadi koja je u strahovitoj formi. Ono što možemo jest boriti se za svaku loptu i namučiti Romine nogometaše koji su favoriti ovog ogleda. S različitih točaka ulazimo u ovaj susret, Roma je u borbi za "scudetto", a mi za preživljavanje i ostanak u Seriji A. U formi su, ali i mi smo - dodao je Reja pred nedjeljni susret 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Utakmica velikog rizika, dodajmo, pomaknuta je zbog sigurnosnih razloga iz večernjeg termina u popodnevni, pa umjesto starta u 20.30, rimski derbi počinje u 18.30.

Lazio, nakon niza od tri pobjede uz dva remija, u ovome trenutku drži 16. mjesto ljestvice s 37 osvojenih bodova. Šest manje ima Atalanta u zoni ispadanja u Seriju B.

Roma je nizom od pet uzastopnih pobjeda i 23 utakmice bez poraza prošlo kolo iskoristila za preuzimanje prvog mjesta ljestvice. Sakupili su "giallorossi" 68 bodova.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.