SPAS U ZADNJI ČAS

Rijeka ima novoga trenera: Poznato kada će preuzeti klupu kluba s Kvarnera

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Velika Gorica: Gorica i Lokomotiva sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Gorica i Slaven Belupo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
23.08.2023.
u 20:04
"HNK Rijeka ovim putem zahvaljuje HNK Gorica na korektnom odnosu i dogovoru kojim je omogućeno da Sopić preuzme klupu riječkog prvoligaša. Želimo dobrodošlicu Željku Sopiću i puno uspjeha u novim izazovima na klupi Rijeke", poručili su iz kluba
Pogledaj originalni članak

Novi trener Rijeke je Željko Sopić (49). Klupu bi trebao preuzeti nakon prve utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Lillea. Na toj će utakmici momčad voditi pomoćni trener Radomir Đalović i sportski direktor Darko Raić-Sudar.

Rijeka se našla u poprilično nepovoljnoj situaciji nakon što je Sergej Jakirović otišao u Dinamo. Tome je prethodilo smjenjivanje Igora Bišćana nakon poraza od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka. Ovoga će vikenda Rijeka igrati protiv Dinama na Maksimiru.

VEZANI ČLANCI:

"HNK Rijeka ovim putem zahvaljuje HNK Gorica na korektnom odnosu i dogovoru kojim je omogućeno da Sopić preuzme klupu riječkog prvoligaša. Želimo dobrodošlicu Željku Sopiću i puno uspjeha u novim izazovima na klupi Rijeke", poručili su iz kluba.

VIDEO Dinamo predstavio Jakirovića: Zašto bi me bilo strah? Bit ćemo prvaci Hrvatske

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SI
sinke12
22:18 23.08.2023.

E on bi mogao biti dobar, malo je luđi ali pozitivno

ZA
!zagreb!
11:02 24.08.2023.

Šta me živciraju ovi riječani. Doveo si Jakirovića i dao mu ogovor gdje može otići ako netko plati 6 njegovih plaća. Znaš da se Dinamo traži i da je moguće da posegne i za tim. Umjesto da staviš treneru veću plaću ali sa većom odštetom koju ako netko plati ćeš dobro zaraditi. A time i pokazuješ da mu vjeruješ barem jednu sezonu. A ti mu daš manje para ali praktički izlaznu klauzulu. Šta bi Jakirović trebao odbiti veće novce, daleko uspješniji klub zbog nekog kluba u koji je "jučer" došao. Miškoviću kakav ti je to posao.

Avatar Stradun
Stradun
20:14 23.08.2023.

Mislio sam ,do jučer, kako će novi prvak HNL-a biti Hajduk. Ali sad nakon ovih prijelaza (Jakirović u Dinamu, Sopić u Rijeci) svašta možemo očekivati. U igri su I Hajduk i Dinamo pa i Rijeka. Osijek ne.