NIJE MU BILO LAKO

Perišić progovorio o detaljima nakon odlaska iz Hajduka: 'Bio sam prilično nervozan...'

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
20.09.2024.
u 15:30

Želim igrati nogomet još godinama!  To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana - rekao je.

Nakon odlaska iz Hajduka Ivan Perišić skrasio se u redovima nizozemskog PSV-a. Iako ove sezone neće zaigrati u grupnoj fazi elitne Lige prvaka, Perišić će aktualnom nizozemskom šampionu dobro doći u domaćim natjecanjima. Nakon isteka prijelaznog roka u ligama Petice nije se našao u nekim od talijanskih klubova, kako se pisalo, već se odlučio na dolazak u Nizozemsku, gdje ima ugovor do kraja tekuće sezone.

- Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moju pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih - rekao je 35-godišnji hrvatski reprezentativac koji može debitirati već ovoga vikenda kada PSV dočekuje Fortunu za koju igra naš Alen Halilović.

Na službenom predstavljanju u novom klubu donedavni igrač Hajduka naglasio je svoju želju za natjecateljskim nogometom.

- Volim nogomet, ne mogu zamisliti moj život bez njega. Igrat ću ga dokle god sam u top 3 na testiranju. Naporno sam radio nakon operacije, trenirao sam 12 sati dnevno samo kako bih se vratio. Vidjet ćemo kako će koljeno izdržati... Ali želim igrati nogomet još godinama!  To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana - rekao je.

Proces prilagodbe proći će dobro, ne sumnja u to.

- Bio sam prilično nervozan, trenirao sam u neizvjesnosti dok sam čekao klub. Kada sam dobio poziv PSV-a smjesta sam rekao da. Igraju dobar nogomet, naučit ćemo od poraza (0-3) od Juventusa. Želim se boriti za trofeje, gladan sam pobjeda i jedva čekam igrati za ovaj klub. U Bayernu smo igrali isti nogometni stil, to neće biti problem. Ali mi treba još vremena za uhvatiti formu - zaključio je Perišić.

FOTO Ovo su najbolje plaćeni hrvatski sportaši. Svote koje zarađuju su nevjerojatne

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
1/9
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar morski
morski
15:46 20.09.2024.

Da, da,.... Hajduka smo brzo zaboravili... clasic

Avatar Medeni
Medeni
15:43 20.09.2024.

Ti si svoje rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije