SJAJNE BROJKE

Romano poslije ponoći objavio podatak o Modriću kojeg mnogi nisu znali. Ovo je nevjerojatno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Romano poslije ponoći objavio podatak o Modriću kojeg mnogi nisu znali. Ovo je nevjerojatno
13.10.2024.
u 15:20
Nakon svega reagirao je svjetski poznati novinar Fabrizio Romano koji je svijetu pokazao nevjerojatne brojke i pokazao kako ne spava puno jer se javio oko 1.30 iza ponoći.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija ubilježila je važnu pobjedu na domaćem terenu. Ovaj put je nakon dramatične završnice pala Škotska s 2:1, a titulu igrača utakmice dobio je kapetan Luka Modrić. Kapetan vatrenih odigrao je cijelu utakmicu i oduševio mnoge, a koliko je bio dobar govori i ocjena od 8.7 na Sofascoreu.

Nakon svega reagirao je svjetski poznati novinar Fabrizio Romano koji je svijetu pokazao nevjerojatne brojke i pokazao kako ne spava puno jer se javio oko 1.30 iza ponoći. Često ističe da spava tek nekoliko sati jer stalno ima posla oko transfera i nogometnih vijesti, što je dokazao i noćas.

VEZANI ČLANCI:

Kako bilo, Luka Modrić je prema ocjenama trenutno drugi najbolji igrač Lige nacija. Prvi je Šveđanin Isak s 8.80, a treći je De Bruyne s 8.45. Ne treba ni govoriti da je Modrić najstariji među njima, a potvrdio je da je kao vino, što stariji to bolji. 

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.