IZBJEGAVA MEDIJE

Kamere na Maksimiru ulovile blisku Modrićevu osobu koja je svoju tajnu dugo skrivala od javnosti

UEFA Nations League - Group A1 - Croatia v Scotland
Antonio Bronic/REUTERS
13.10.2024.
u 08:38

Oni zagriženi fanovi hrvatskog veznjaka i zvijezde Reala uspjeli su zabilježiti trenutak kada su kamere ulovile Modrićevu mlađu sestru Dioru u blizini njegove 11-godišnjeg kćerke Eme.

Nakon završene utakmice i izborene pobjede protiv Škotske u Ligi nacija, hrvatski kapetan Luka Modrić je u društvu supruge Vanje uživao na travnjaku Maksimira zajedno sa svojom djecom koji su s tribina pratili utakmicu. Također, na tribinama u maksimirskoj loži bila je jako bliska osoba Modriću koja se ne pojavljuje toliko u javnosti te nastoji da vodi maksimalno diskretan život.

Oni zagriženi fanovi hrvatskog veznjaka i zvijezde Reala uspjeli su zabilježiti trenutak kada su kamere ulovile Modrićevu mlađu sestru Dioru u blizini njegove 11-godišnjeg kćerke Eme. Za Dioru se uopće ne bi reklo da je sestra jednog od najboljih igrača u povijesti. To se odlično vidjelo ljetos kad je od javnosti dugi skrivala svoju tajnu.

VEZANI ČLANCI:

Dok bi se očekivalo da sestra planetarno popularnog sportaša pravi glamurozno vjenčanje, Diora je uradila suprotno i samo su rijetki znali da se udala. Domaći mediji saznali su da se udaje za dečka Filipa Aleksića tek kada je objavila prizore s djevojačke zabave, a onda je promijenila prezime na društvenim mrežama. 

13.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, polufinale, Hrvatska - Argentina. Diora Modric Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 1

AN
AnimaTor
09:57 13.10.2024.

Aleksić ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije