veliko srce portugalca

Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno

Foto: EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno
12.01.2023.
u 11:49
Velikodušan potez napravio je Cristiano Ronaldo i time iznenadio nogometnu javnost
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo nedavno je potpisao gigantski ugovor za 200 milijuna eura po sezoni sa saudijskim klubom Al Nassr i tako se vratio na prvo mjesto najplaćenijih nogometaša današnjice. Ipak, službeni debi još nije dočekao jer ga je engleski savez kaznio s dvije utakmice neigranja zbog incidenta s dječakom na stadionu Evertona

Ipak, portugalska superzvijezda je pokazala i svoju drugu stranu, odlučio je prodati jednu zlatnu loptu koju je osvojio u dresu Reala 2013. godine kako bi pomogao udruzi koja se brine o teško bolesnoj djeci. 

 

 

Portugalska zvijezda je prodala svoju zlatnu loptu na dražbi zaklade 'Make a wish', a kupio ju je izraelski milijarder Idan Ofer. Za zlatnu loptu je platio 645 tisuća dolara, prenose britanski mediji. Zaradu je donirao u dobrotvorne svrhe te je tako oduševio navijače diljem svijeta.

Nakon toga je izradio repliku zlatne lopte te je ona izložena u njegovom muzeju na rodnoj Madeiri. Pravi primjerak je u rukama izraelskog poslovnog čovjeka Ofera, a novac je uplaćen organizaciji koja pruža podršku djeci s teškim bolestima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:24 13.01.2023.

učinit će sve da vrati prorajzani ugled.