AL NASSR

FOTO Ronaldov klub 'lažirao' broj titula? Upisali si čak osam ligaških naslova previše

Cristiano Ronaldo predstavljen na stadionu Marsool u Rijadu
Foto: Balkis Press/ABACA/ABACA
1/3
11.01.2023.
u 20:02

Naime, u opisu Instagram profila Al Nassra stoji kako su osvojili ukupno 17 ligaških naslova. Transfermarkt i Wikipedia, pak, tvrde drugačije.

Al Nassr spreman je za pohod na titulu saudijske Premier lige, čiju tablicu već predvode nakon 12 kola i 29 prikupljenih bodova. Prvenstvo je spremno doći na dosad neviđenu razinu popularnosti, a razlog je, naravno, transfer Cristiana Ronalda u Rijad, gdje su ga na predstavljanju dočekali na deseci tisuća ljudi. 

Euforija vlada i trese navijače, no čini se da na nju nije imun ostao ni sam klub. Naime, u opisu Instagram profila Al Nassra stoji kako su osvojili ukupno 17 ligaških naslova, ali Transfermarkt i Wikipedia tvrde drugačije. Prema njihovim podacima, u svojoj su povijesti stigli do ukupno devet prvenstvenih naslova.

Primijetila je to i jedna stranica na Facebooku, koja se nasmijala na njihovo prisvajanje titula. 

Al Nassr je u prošlom kolu s 2:0 pobijedio Al Tai, a oba pogotka postigao je Brazilac Anderson Talisca, najbolji strijelac momčadi. U idućem idu u goste Al Shababu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije