ŽELI OTIĆI?!

Ronaldo: Nesretan sam zbog nekih ljudi, klub zna o čemu je riječ!

Foto: 'STR'
Ronaldo: Nesretan sam zbog nekih ljudi, klub zna o čemu je riječ!
03.09.2012.
u 10:39
Portugalac je navodno predsjedniku Florentinu Perezu rekao da želi otići iz kluba
Pogledaj originalni članak

Iako je Granadi ''uvalio'' dva pogotka u 3:1 pobjedi, Cristiano Ronaldo nije ih slavio te je pokisao izašao iz svlačionice. Najvećoj zvijezdi Real Madrida ovih se dana netko zamjerio, no ne želi reći o čemu je riječ nego samo gunđa.

– Nisam slavio jer sam nesretan zbog nekih ljudi. Klub zna o čemu je riječ, to su neki profesionalni problemi.

Španjolski mediji pišu da bi jedan od razloga mogao biti umor zbog napornih priprema nakon EP-a, a i to što mu je izmaknula Uefina nagrada za igrača godine, premda je to demantirao. Spominje se i da ima loš odnos s nekim od suigrača, a navodno želi otići iz kluba što je uoči utakmice s Granadom poručio predsjedniku Florentinu Perezu.

>> Mourinho: Lukin smisao za igru jednostavno je savršen

>> Modrić sjajno od prve minute u pobjedi Reala

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AN
Andreeejjj
10:53 03.09.2012.

Odlican je igrać CR, odmah iza Messia, ali ponašanje, prepotencija i odnos do svih, pokazuje njegov karakter i gubi veličinu! CR i MorFinho su iste osobe...NIKAKVE!!!

ZM
zmaj5
11:11 03.09.2012.

Ovo bi moglo biti pripremanje terena da ode,tko zna što mu je netko ponudio

ZM
zmaj5
13:40 03.09.2012.

Pročitao sam u španjolskom tisku da je bijesan na svoje suigrače koji govore da je Casillas zaslužio Zlatnu loptu. Baš nije niti u dobrim odnosima sa nekim igračima u svlačionici(njegova izjava). Apelirao bi na bilo kojeg igrača Barce koji je u krugu za Zlatnu loptu da se povuće, da nam Kiki osvoji tu nagradu. Time bi mu podigli raspoloženje i ublažili tugu