BOCKANJE RIVALA

Šala navijača Hajduka: Dinamov stadion na Google kartama postao Šetalište Marka Livaje

Foto: Google Maps
Šetalište Marka Livaje
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Livaja
15.09.2024.
u 22:49
Netko se nakon utakmice odlučio našaliti s Dinamom pa se poigrao s Googleovim kartama. Naime, ako u Google Maps upišete "šetalište Marka Livaje", izbacit će vam adresu Maksimirska cesta 128. A to je - stadion Dinama na kojem je Livaja u petak bio strijelac.
Pogledaj originalni članak

U nogometu se narativ i momentum mogu promijeniti za čas, nedavni derbi Dinama i Hajduka je najbolji dokaz te teorije. Cijeli tjedan priče o Hajduku u raspadu u vrhu kluba, drama s otkazom Nikoli Kaliniću, javni istupi i optužbe, potresi i priče kako je situacija u užasnom stanju, a onda - pobjeda nad Dinamom u Maksimiru i skok na prvo mjesto prvenstvene ljestvice!

Glavni razlog takvog preobrata iz negative u pozitivu je definitivno briljantni Marko Livaja koji nosi Hajduk na leđima. Fantastičnim pogotkom u 70. minuti, kad je pobjegao Theophileu iza leđa te u teškoj situaciji pri padu iz prve matirao Nevistića, kapetan bijelih je još jednom dokazao zašto je od neprocjenjivog značaja za Hajduk. 

Trenutno u HNL-u ne postoji klub koji je toliko ovisan o jednom igraču koliko je Hajduk o Livaji, a to nam najbolje govori podatak da je od deset Hajdukovih pogodaka ove sezone Livaja sudjelovao u čak devet, dakle čak 90 posto. 

A netko se nakon utakmice odlučio našaliti s Dinamom pa se poigrao s Googleovim kartama. Naime, ako u Google Maps upišete "šetalište Marka Livaje", izbacit će vam adresu Maksimirska cesta 128. A to je - stadion Dinama na kojem je Livaja u petak bio strijelac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JU
JurekJuric
07:56 16.09.2024.

Kad bi Dinamo imao ovakvu podršku medija kao ovi Titovi pioniri bio bi prvak iducih 50 godina a i ovako ce...

KU
kublajkhan
11:49 16.09.2024.

Utakmice sa Dinamom su im ionako najveće utakmice u cijeloj karijeri. Potroše se na Dinamo pa slijedeće kolo poraz... Da su barem toliko želje pokazali protiv Ružomberoka, Tobola, nastavi niz...

PE
peronja
10:28 16.09.2024.

ma nema veze nije ni prva ni zadnja izgubljena tekma, bili smo lošiji i točka. Međutim interesantno je da nigdje ne piše o uništenom travnjaku i ostalom razbijanju na jugu. Kao što se zna, novi travnjak je prirodni i kombinacija umjetnog. E sad zamislite ono kad baklje padnu na plastiku, što se desi. A baklje su 'bacane' skoro do centra, ti bacači su svjetski bacači udalj. Kad ne bi koristili dronove i ostale tehničke rekvizite. Sad nek mi neko objasni kako je moguće da tolika količina pirotehnike i tehničkih pomagala bude ne navijačkoj tribini? Neko možda misli da su za to krivi redari? Zanima me bude li Dnamo tražio da Hajduk plati štetu koju su njegovi navijači napravili?