SALZBURGER NACHRICHTEN

Salzburg objavio odštetu za Luku Sučića. Engleski velikan spreman je angažirati hrvatskog dragulja

Foto: EXPA/ laPresse/ Giuseppe Maffia
Salzburg objavio odštetu za Luku Sučića. Engleski velikan spreman je angažirati hrvatskog dragulja
07.04.2023.
u 08:48
Talentirani vatreni na meti je dva premierligaša koji su voljni uložiti novac u Hrvata kao zalog za budućnost
Pogledaj originalni članak

Jedan od nositelja igre hrvatske reprezentacije u budućnosti Luka Sučić već neko vrijeme nalazi se na radaru engleskog diva Liverpoola, menadžer Jurgen Klopp želi ga vidjeti na Anfieldu. Austrijski medij Salzburger Nachrichten piše kako je Sučić sretan i zadovoljan u Mozartovom gradu, ali ukoliko dođe dobra ponuda nema ništa protiv mijenjanja klupske destinacije. 

Također, nadodaju kako se osim Liverpoola za 20-godišnjeg veznjaka zanima bogati Newcastle koji želi osvježiti veznu liniju za narednu sezonu. Međutim, iste namjere imaju Redsi koji neće tako lako odustati od Sučića, Klopp planira prodati skupocjenog Keitu i Oxlade-Chamberlaina te dovesti Hrvata. 

Sučić je trenutno u fazi rehabilitacije nakon što je u ožujku operirao koljeno te nije poznato kada će se vratiti na terene. Ove sezone je za Salzburg zaigrao 25 puta i nije postigao nijedan pogodak, dok je asistirao četiri puta.

Osim njega, Liverpool bi radio angažirao Masona Mounta iz Chelseaja te najtraženijeg veznjaka Europe, Judea Bellinghama. 

h

 

INOVATOR I PODUZETNIK

Jedni ga obožavaju, drugi 'hejtaju', no što o Mati Rimcu kažu stručnjaci: 'Ako si dobio javni novac, moraš polagati račune i točka'

Rimac je napravio električne automobile Nevera, Concept_One i Concept_Two kojima je privukao pažnju i svjetske javnosti posebice nakon kupnje tvornice slavnih luksuznih automobila Bugatti. Njegov pogon u Svetoj Nedelji posjetila je i predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, a EU je podupro Rimčeve projekte s 180 milijuna eura. Iako kritičari tvrde da je to bačen novac, Rimac je bio jedini u Hrvatskoj koji je zanimao EK da ga podrži tolikim iznosom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.