Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE GOAL

Liverpool uzima hrvatskog dragulja? 'Predodređen je pridružiti se velikanu s Anfielda'

Europa League - Play-Off Second Leg - AS Roma v FC Salzburg
ALBERTO LINGRIA/REUTERS
21.03.2023.
u 10:11

20-godišnji hrvatski reprezentativac navodno je u ozbiljnim planovima višestrukog engleskog i europskog prvaka

Engleski gigant Liverpool tijekom ljeta želi ojačati veznu liniju, a prva opcija im je dakako Jude Bellingham iz dortmundske Borussije. Međutim, zvijezda Gordog Albiona neće biti jeftina investicija, crno-žuti će tražiti oko 100 milijuna eura, a velika konkurencija dolazi u vidu Real Madrida i Manchester Citya. Portal Goal.com piše kako redsi imaju i alternativna riješenja, a to je mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić

- Igrač kojeg je Liverpool godinama svjestan i koji je, čini se, predodređen pridružiti se dugom popisu igrača koji su izašli iz Red Bull Salzburga. Sučić ima samo 20 godina. Hrvat je zbog svoje svestranosti i više nego privlačan igrač bilo kojem vrhunskom klubu - piše Goal o transferu koji se spekulira već mjesecima. 

- On kreira i zabija, ali nije razarač. Liverpool ima dobar odnos s grupacijom Red Bulla. Riječ je o igraču ozbiljnog potencijala - komentar je Goala.

Sučićev ugovor sa Salzburgom vrijedi do 2025. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura. Izbornik Zlatko Dalić ima ga u planovima za europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj i godine koje tek nadolaze, takav kalibar igrača trebat će nam nakon odlaska Luke Modrića. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:57 21.03.2023.

Ni govota. Ubot cd ga igra Liverpoola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije