BIZARNA PRIČA

Sarma ga je koštala: Pogledajte transparent zbog kojeg je Đokovićevom navijaču zabranjen ulazak na finale

Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
Tennis - Men's Singles semifinals
Foto: Kurir
04.08.2024.
u 16:57
Znamo da se o ukusima ni u čemu, pa ni u kulinarstvu u osnovi ne raspravlja, ali zbog toga braniti nekome ulazak na utakmicu je... Nećemo reći kakvo. Nije za javnost
Pogledaj originalni članak

Jednom srpskom navijaču organizatori su zabranili ulazak na tribine centralnog terena u Roland Garrosu. Nije smio ući pogledati veliki teniski finale između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza zbog - transparenta. Nije na transparentu pisalo ništa uvredljivo ni za koga, osim možda za Španjolce kao naciju. Ali, ako će se na to naljutiti...

No dakle, francuski domaćin zabranio je jednom pokloniku Novaka Đokovića ulaz na stadion jer je na komadu krpe pisalo - sarma je bolja od paelle, bre!

Znamo da se o ukusima ni u čemu, pa ni u kulinarstvu u osnovi ne raspravlja, ali zbog toga braniti nekome ulazak na utakmicu je... Nećemo reći kakvo. Nije za eter.

Otkrio je ovu priču srpski Kurir, kojem se i javio navijač koji se zove Aleksandar:

- Nalazim se u Parizu i došao sam bodriti našeg Novaka! Vaše novine pratim redovno pa sam vam odlučio poslati sljedeću fotografiju. Nažalost su me redari spriječili da plakat unesem na stadion. Zajedno do zlata, naprijed Srbija - napisao je Aleksandar. Evo i "sporne" fotografije:

Foto: Kurir

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Moodleen
Moodleen
20:07 04.08.2024.

Jel ima u Parizu jedan jedini srb a da ga vi ne pratite? Navodno je na aerodromu čistačica jedna vaša zemljakinja, more kaj o njoj?