BEZ ZADRŠKE

Saša Sušec: Mamić je divljak i primitivac

Foto: Pixsell
Saša Sušec: Mamić je divljak i primitivac
18.03.2012.
u 18:46
Zdravko Mamić nakon derbija napao je Alojzija Šuprahu i komentatora Sašu Sušeca radi komentara o nepostojanju prekršaja za jedanaesterac na Krstanoviću.
Pogledaj originalni članak

– U svom stilu, divljački i primitivno kao i uvijek dosad, Zdravko Mamić prkosi zdravom razumu i normalnom ponašanju. Došao je do nas, psovao nas i govorio je da je to čisti penal. To je divljak, primitivac, klasični Zdravko Mamić! Neću ga tužiti, ne želim se s tim opterećivati. O njemu se ionako sve zna – izjavio je Saša Sušec.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 79

FL
flick
19:05 18.03.2012.

OK Mamić je divljak i primitivac, ali ni većina novinara nije puno bolja.

OB
-obrisani-
19:06 18.03.2012.

mamic je kralj

DO
domagojb963
19:02 18.03.2012.

Ma ne, on je \"krasan\" čovjek.. Ljubi ga majka