JERKO LEKO

Sav sam se usredotočio na EP u Portugalu

12.12.2003.
u 00:00
Odlazak u Tottenham je moguć iako Dinamov predsjednik želi još jaču momčad za 2004.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - U srijedu se u Kijevu oprostio od Lige prvaka, u četvrtak je već bio u Barceloni u ulozi Nikeova manekena. Nesretnih 1:1 s milanskim Interom izbacilo je Kijevljane ove godine iz Europe.

- Znali smo što nas čeka, ili ćemo u drugi krug, ili ćemo reći zbogom Europi. Dogodilo se, na žalost, ovo drugo - sjeća se Jerko utakmice.

- Nije nam bilo lako nakon susreta, ali ohrabrio nas je predsjednik Igor Surkis. Nahvalio nas je, priznao da smo ispali samo slučajno jer smo tri utakmice izgubili u 90. minuti. Šteta, mogli smo barem u Kup Uefe, uvjeren sam da bismo daleko dogurali. Jer ovdje se stvara jedan odlična momčad.

Zamalo je baš on bio junak susreta, Almeyda je njegov udarac pokupio s gol-crte.

- Kažu da sam vrlo dobro pucao, ali ja sam loše reagirao. Mislio sam da će me Cannavaro u zadnji tren zaustaviti, malo sam požurio. A on je ipak bio daleko. Možda sam malo lošije reagirao i kod Interova pogotka, ali sad se više ništa ne može učiniti.

Ostaje borba za naslov prvaka, Šahtjor je u prednosti.

- Sad ćemo juriti za tom krunom iako već danas počinjem razmišljati o Portugalu. Sve svoje misli usmjerujem reprezentaciji, Europsko prvenstvo cijelog me obuzima.

Večeras će već biti u Zagrebu, obavit će i male pretrage vezane uz jednu lakšu ozljedu. I čekati poziv iz Kijeva, koji će mu otkriti hoće li karijeru nastaviti u Kijevu ili negdje drugdje. Recimo, u Londonu.

- Uskoro očekujem da će u klub stići službena Tottenhamova ponuda, vrijedna oko devet milijuna eura. Meni se, još jednom kažem, nikamo ne žuri, treba vidjeti što će reći predsjednik. On je, pak, najavio da će o tome razmišljati kad vidimo naš ishod u Ligi prvaka. Imamo stvarno odličnu momčad i moguće je da u klubu odluče nikoga ne pustiti jer sljedeće bismo godine u Ligi prvaka mogli napraviti svašta. Što se mene tiče, nemam ništa protiv da još ostanem u Kijevu.

TOMO NIČOTA

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr