NOVI DETALJI

Schumacherova obitelj opet mora prodavati imovinu da plati skupo liječenje

Foto: Rainer Jensen/DPA/PIXSELL
Formula 1 - M. Schumacher wins Spanish Grand Prix
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Michael Schumacher
31.12.2021.
u 12:17
Previše detalja još nije iscurilo u javnosti, ali navijači diljem svijeta se i dalje nadaju kako će Schumi ozdraviti
Pogledaj originalni članak

Nedostaje mi Michael. Ne samo meni. I djeci, njegovom ocu, svima oko njega. Svima nedostaje. Ali on je ovdje, drugačije, ali tu je. Svaki dan mi i dalje pokazuje koliko je ja, kaže Corinna Schumacher, uplakana supruga legendarnog prvaka Formule 1, Michaela Schumachera. 

Već je osam godina prošlo od teške nesreće koju je Michael doživio na skijanju na Alpama, a gotovo svakodnevno stižu nove informacije o njegovom stanju, koliko god se njegova obitelj trudila držati to u privatnosti. Javnost jednostavno želi znati što se događa s njihovim herojem koji je obilježio povijest Formule 1. 

Posljednja u nizu informacija je da je njegova obitelj prisiljena prodavati imovinu koju su stekli kako bi mogli platiti skupo lječenje koje je Michaelu potrebno da ostane živ. No, to nije prvi puta da to moraju napraviti. Već su ranije prodavali vilu u Švicarskoj kao i luksuzni model Michaelovog Mercedesa.

Previše detalja još nije iscurilo u javnosti, ali navijači diljem svijeta se i dalje nadaju kako će Schumi ozdraviti.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
Oblivion
12:36 31.12.2021.

A šta konkretno liječe??? Life support aparat košta 100k mjesečno ili što

KP
Karlovacko pivo
13:25 31.12.2021.

Kako je moguće osam godina da nitko nezna u kakvom je stanju ta njegova supruga mi je sumnjiva .Nadam se da će jednom prava istina izaći na vidjelo i da će ona odgovarat za sve ovo

Avatar jocker-3
jocker-3
14:06 31.12.2021.

Tu nešto ne štima,osam godina ga nitko nije vidio,smio vidjeti,osim supruge i nekog liječnika...nitko ga nije mogao slikati gdje i u kojoj bolnici leži,ako je još uopće na životu,onda je pod hipnozom,samo u tom slučaju može preživljavati,nikako drugačije,inače bi ga morali zamrznuti na neko vrijeme dok se ne nađe lijek za njega....