Oduševili ih hrvati

Šef europskog UFC-a Elliot: Naš rizik sa Zagrebom se isplatio

Foto: Reuters/PIXSELL
Šef europskog UFC-a Elliot: Naš rizik sa Zagrebom se isplatio
09.04.2016.
u 07:00
– Bilo je to kockanje, ali poučno, za koje već sada mogu reći da nam se isplatilo jer, kada god dolazite na novo tržište, to je uvijek svojevrsna kocka. Priredbu smo gotovo pa rasprodali, ostalo je još nekoliko stotina ulaznica.
Pogledaj originalni članak

James Elliot (37), dopredsjednik UFC-a za Europu, Bliski istok i Aziju (EMEA), vrlo je zadovoljan odlukom da Zagrebu povjeri domaćinstvo priredbe.

– Bilo je to kockanje, ali poučno, za koje već sada mogu reći da nam se isplatilo jer, kada god dolazite na novo tržište, to je uvijek svojevrsna kocka. Priredbu smo gotovo pa rasprodali, ostalo je još nekoliko stotina ulaznica. Ne znam što bismo više mogli poželjeti osim dobrog navijanja, a i u to ne sumnjam jer znam da ste vi Hrvati poprilično strastveni navijači. Uvjeren sam da će atmosfera biti senzacionalna. Uostalom, radio sam za engleski nogometni savez u vrijeme kada je vaša reprezentacija na Wembleyu pobijedila našu sa 3:2 pa sam imao prilike s tim se upoznati.

Nešto od te navijačke atmosfere danas bi se u zagrebačkoj Areni moglo osjetiti na vaganju kada će pred svoje navijače izaći Filip Pejić i Igor Pokrajac.

– Osigurali smo prostor za 4000 gledatelja i nadamo se da će biti živo. Svi koji žele gledati vaganje mogu doći već oko 16 sati kada se otvaraju vrata dvorane, a samo vaganje počet će u 17.30 – ističe Elliot.

>> Zbog straha od Cro Copa nisam spavao, a Miočić me baš izudarao

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.