SLOVENSKI STRUČNJAK

Senzacija iz Srbije: Matjaž Kek preuzima Crvenu zvezdu?!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Matjaž Kek
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Matjaž Kek - Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Matjaž Kek
07.05.2017.
u 16:17
Dojučerašnji trener Zvezde Miodrag Božović podnio je ostavku nakon poraza od Voždovca kojom su crveno-bijeli vjerojatno ostali bez naslova.
Pogledaj originalni članak

Srpski mediji servirali su danas senzacionalnu vijesti - trener Rijeke Matjaž Kek na kraju sezone će preuzeti Crvenu zvezdu!

Dojučerašnji trener Zvezde Miodrag Božović podnio je ostavku nakon poraza od Voždovca kojom su crveno-bijeli vjerojatno ostali bez naslova. Stoga bi, prema tamošnjim medijima, klub preuzeo privremeni trener, a onda po završetku sezone u Beograd stigao Matjaž Kek.

55-godišnji nogometni stručnjak vodio je reprezentaciju Slovenije, a posljednjih godinu i pol je trener Rijeke. Kek je iznimno uspješan na klupi riječke momčadi i na najboljem je putu da prvi put u povijesti kluba osvoji naslov prvaka Hrvatske.

Kek je u razgovoru za tjednik Max! nedavno odgovorio na pitanje gdje se vidi nakon Rijeke.

- Uopće ne razmišljam o tome niti bih se uspoređivao s Kovačem, Bilićem ili Jurićem koji rade velike stvari u ligama petice. Nešto sam i zaradio da mi obitelj može normalno živjeti. Postao sam bolji trener u Rijeci. A imao sam iza sebe titule s Mariborom i SP sa Slovenijom. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:31 07.05.2017.

Zašto senzacija?!

RO
roland
16:57 07.05.2017.

Mislim da je ova informacija patka, tj. ovo je specijalni rat koji vodi Mamić (preko svojih srpskih prijatelja), a cilj mu je destabilizirati Rijeku? Zašto Keku ne ponude mjesto izbornika hrvatske reprezentacije?

Avatar debela koli
debela koli
19:27 07.05.2017.

Dobrodošao!