Real ga prodaje, ali...

Senzacija na pomolu: Barca nudi 60 milijuna eura za Di Mariju!?

Foto: 'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
Senzacija na pomolu: Barca nudi 60 milijuna eura za Di Mariju!?
22.08.2014.
u 12:25
Najljući rival želio bi im preuzeti argentinskog igrača, piše katalonski Sport, a za njega je spreman izdvojit 60 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

- Vidjet ćemo što će biti s Di Marijom do kraja prijelaznog roka. On je sam tražio transfer i odbio novi ugovor, a ako ne nađe nešto za sebe, ostat će ovdje i sve će biti najnormalnije, izjavio je jučer trener Reala Carlo Ancelotti i odmah zainteresirao mnoge klubove.

No, prvi klub koji je poslao upit jest - Barcelona. Najljući rival želio bi im preuzeti argentinskog igrača, piše katalonski Sport, a za njega je spreman izdvojit 60 milijuna eura. Ova vijest zvuči senzacionalno, ali kad je novac u pitanju, uvijek je sve moguće.

Uz to, valja istaknuti i da je  Barcelona u stisci s vremenom te da u ovom prijalaznom roku mora dovesti što više igrača jer zbog Fifine kazne u sljedeća dva prijelazna roka neće smjeti dovoditi pojačanja.

>>Fifa odbila žalbu, Barcelona ne smije kupovati igrače u 2015.!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
didery
14:13 22.08.2014.

to je samo provokacija vi novinari ništa ne razumijete

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:26 22.08.2014.

Nema sanse, prije ce i za pola cijene u Man United.