NIŠTA NOVO U HRVATSKOJ

Sezona je tek počela, a otkazi se nastavljaju u HNL-u! Trener Slaven Belupa je bivši

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: HNK Šibenik protiv NK Slaven Belupo u 2. kolu Prve HNL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Koprivnica: Utakmica NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 25. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
01.09.2024.
u 16:50
Nekoliko imena već se danima vrti u kuloarima, a kao najizgledniji kandidati spominju se Simon Rožman, slovenski stručnjak, te Mario Kovačević, koji je prošlih godina uspješno vodio Varaždin. Iz kluba te navode demantiraju i napominju da ni s kim ništa još nisu dogovorili, a kamoli potpisali
Pogledaj originalni članak

Nogometni stručnjak Ivan Radeljić više nije trener hrvatskog nogometnog prvoligaša Slaven Belupa. Podravski list piše da im je ta informacija direktno potvrđena od čelnika koprivničkog kluba, a službeno će biti priopćena i javnosti i treneru u utorak kada se sastaje Uprava Slaven Belupa.

Radeljiću je presudio poraz protiv Istre 1961 u petom kolu, ali i generalno slab ulazak u sezonu u kojoj je sakupljen tek jedan bod. Prema onome što kažu čelnici kluba, Radeljić bio svjestan da mu je dvoboj protiv Istre biti ili ne, a s obzirom na to da ispit nije položio morat će potražiti novu sredinu.

U Koprivnicu je došao prije nešto više od godinu dana, bio pomoćnik Ricardu Monizu pa Royu Ferenčini, a onda krajem prošle sezone samostalno preuzeo vođenje prve ekipe. U 12 utakmica upisao je dvije pobjede, remi i devet poraza.

Tko će ga zamijeniti zasad je još uvijek tajna, no i ta bi se odluka, kažu iz kluba, trebala znati do utorka. Traže provjereno ime, koje iza sebe ima rezultate i koje zna podići momčad iz letargije u kakvoj je trenutno Slaven. Nekoliko imena već se danima vrti u kuloarima, a kao najizgledniji kandidati spominju se Simon Rožman, slovenski stručnjak, te Mario Kovačević, koji je prošlih godina uspješno vodio Varaždin.

VEZANI ČLANCI:

Iz kluba te navode demantiraju i napominju da ni s kim ništa još nisu dogovorili, a kamoli potpisali. Dodali su da se nude brojna imena i još jednom ponovili da se nadaju da će u utorak imati rješenje i novo ime na klupi.

Radeljć je tako već drugi trener koji je ove sezone dobio otkaz u HNL-u, i to nakon samo pet kola. Podsjetimo, prvi otkaz sezone je 13. kolovoza uručen Željku Sopiću u Rijeci.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Žuti
Žuti
16:59 01.09.2024.

Slaven je prvoligaš od kada je HNLa, a bojim se da je ove sezone posljednji ples.

Avatar rubinet
rubinet
17:29 01.09.2024.

Radeljića za čelnika struke N.K. Osijek ! Ne može biti lošiji od postojećeg. I naš je.