ONEMOGUĆILI KOMENTARE

Hajduk se odlučio na radikalan potez nakon brojnih uvreda igračima splitskog kluba

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/7
01.09.2024.
u 11:14

"Nažalost, svjedoci smo sve češćih verbalnih prijetnji, govora mržnje i diskriminacije na društvenim mrežama, stoga smo s ciljem zaštite igrača i ugleda Kluba do daljnjega onemogućili komentiranje na službenim stranicama HNK Hajduk Split", poručili su iz kluba

Hajduk je jučer na svojim društvenim mrežama objavio vijest o odlasku Ivana Perišića iz kluba, no tu objavu navijači nisu mogli komentirati. Naime, u klubu su onemogućili komentare.

"Kao nogometni klub poštujemo sportska načela i slobodu izražavanja, kako na terenu tako i izvan njega. Nažalost, svjedoci smo sve češćih verbalnih prijetnji, govora mržnje i diskriminacije na društvenim mrežama, stoga smo s ciljem zaštite igrača i ugleda Kluba do daljnjega onemogućili komentiranje na službenim stranicama HNK Hajduk Split", poručili su iz kluba za Dalmatinski portal.

Naslužbeno se doznaje da u klubu već neko vrijeme razmišljaju o ovom potezu budući da su neki igrači (primjerice Kalik) na udaru gnjushih uvreda.

Inače, Hajduk na Facebooku prati 332 tisuće ljudi, na Instagramu 279 tisuća, a na X-u 122 tisuće.

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/10
 
 
Ključne riječi

Komentara 5

BE
bendzola
11:32 02.09.2024.

Najveći problem Hajduka je komentiranje navijača...

Avatar Moodleen
Moodleen
21:43 01.09.2024.

Kaj je to hajduk?

KU
Kujttim
18:47 01.09.2024.

Zaustavite Reuter!!! Glavni problem Hajduka je što nitko ne zna imena i prezimena članova aktualnog Upravnog odbora. Navodno je predsjednik Dino Marković, tajnik Tomislav Milardović te članovi Upravnog odbora Miran Sušac, Daniel Grbić i Ante Bakalić? Gdje su njihovi životopisi?? zZa li tko imena i prezimena članova Nadzornog odbora? Ti ljudi su navodno Aljoša Pavelin, Goran Jujnović , neki Lukić, zatim neli lik kojemu je ime Lukas Oliver Pavić i još jedan kojemu je ime i prezime Dražen Zec. U čitavoj vrhuški je i Roberto Bitunjac. Zna li tko išta o tim ljudima i gdje su na stranicama Udruge Naš Hajduk objavljeni njihovi životopisi? Ovi već godinama vedre i oblače putem Udruge Naš Hajduk, a najtragičnije je da je sve legalizirano s 5 stranica statuta navedene udruge. I sada oni zaustavljaju hejtere i trolere. To nisu radili ni Staljinn i Čauššesku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije