NA NOVOM POČETKU

Sin legende vatrenih preko sindikata traži novi ugovor, pohađa kamp u Zagrebu

Foto: HUNS
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Zagreb: Dario Šimić i Mario Carević gostuju kod Željka Jankovića
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Dario Šimić na terenu uoči utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Šibenik - GNK Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Dario Šimić na terenu uoči utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Šibenik - GNK Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Dario Šimić gostovao je u studiju Večernji TV-a
08.07.2024.
u 17:52
Jedan od trojice sinova legendarnog vatrenog, Darija Šimića, traži novi ugovor nakon što je omladinski staž odradio u Lokomotivi i Kustošiji
Pogledaj originalni članak

Na jednom od pomoćnih terena u Maksimiru i ovoga se ljeta odvija već tradicionalni, 11. kamp za profesionalne nogometaše bez ugovora. Organizator je Hrvatska udruga Nogometni sindikat (HUNS), a 22 igrača - polaznika kampa nadaju se novim angažmanima u aktualnom prijelaznom roku. Svakog ljeta na tim treninzima osvane i neko poznato ime, a takav je slučaj i ove godine.

Naime, pod palicom iskusnog trenera Ivice Landeke, inače trenera Dinamovih kadeta, sada trenira i Viktor Šimić. Jedan od trojice sinova legendarnog vatrenog, Darija Šimića, traži novi ugovor nakon što je omladinski staž odradio u Lokomotivi i Kustošiji. Ima 18 godina, a igra na poziciji desnog braniča.

Osim Šimića, čijeg se brata Roka povezuje s eventualnim dolaskom u Dinamo, u HUNS-ovom je kampu i iskusni Toni Gorupec (31). Nekadašnji mladi reprezentativac i član Lokomotive prošle je sezone igrao na Cipru. U kampu su i rođeni Zagrepčanin, podrijetlom Palestinac Muhamed Alghoul te Uganđanin Lumala Abdu kojeg smo prošle sezone gledali u Slaven Belupu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.