JAVIO SE NJEGOV TRENER

Bivši HNL-ovac izbjeći će očekivanu kaznu zbog sramotnog poteza nakon utakmice s Hrvatskom?

Euro 2024: Croatia - Albania
Foto: Marcus Brandt/DPA
1/3
08.07.2024.
u 17:27

Njegov je potez nakon utakmice s Hrvatskom zgrozio sve, a Daku se, baš kao i njegov otac u raznoraznim intervjuima u međuvremenu, stao ispričavati svima koje je povrijedio

Utakmica Hrvatske i Albanije s ovoljetnog Europskog prvenstva za mnoge u našoj zemlji je već gotovo pa i zaboravljena. Podsjetimo, vatreni su bili u rezultatskom zaostatku, no onda su golovima Kramarića i Gjasule (autogol) stigli u prednost od 2:1. Radost nam je pokvario upravo Gjasula u sudačkoj nadoknadi...

No, ta utakmica možda još nije niti završila kad je riječ o disciplinskim sankcijama. Naime, iako je za albanskog reprezentativca i bivšeg igrača Osijeka, Mirlinda Dakua već stigao pravorijek UEFA-e, odnosno njene Disciplinske komisije, mnogi su očekivali da će ga suspendirati i njegov klub, ruski Rubin iz Kazana. Daku je nakon utakmice uzeo megafon i pred albanskim navijačima stao pjevati podrugljive pjesme i slati provokativne poruke Srbima i Makedoncima.

Euro 2024: Croatia - Albania
1/6

Njegov je potez nakon utakmice s Hrvatskom zgrozio sve, a Daku se, baš kao i njegov otac u raznoraznim intervjuima u međuvremenu, stao ispričavati svima koje je povrijedio. Međutim, UEFA ga je suspendirala na dvije utakmice i posredno izbacila s Eura. No, u klubu ga ne misle sankcionirati dodatno.

– Daku je dobro. Momci su razgovarali s njim, razumijemo da se takve situacije događaju, vidjeli ste i Demirala iz Turske. Nažalost, nogomet je danas pomiješan s politikom – rekao je Rašid Rahimov, trener Rubina i dodao:

- Rekao sam mu da ne miješa sport i politiku. Potrebno je da se fokusira na nogomet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije