NEDALEKO OD SPLITA

Sjećate li ga se? U Splitu su ga zvali 'Frane Zolja', a sada ide u susjednu državu

Foto: IVC
Sjećate li ga se? U Splitu su ga zvali 'Frane Zolja', a sada ide u susjednu državu
11.12.2021.
u 08:54
Takozvani Zolja je na tržištu slobodnih igrača još od veljače 2020. godine, a za Kamerunca je konačno novi angažman na horizontu nakon što se u kineskoj avanturi nije proslavio. I taj angažman, zanimljivo, nije daleko od Splita
Pogledaj originalni članak

Često tijekom sezone čujemo glasine vezane za transfere, ali s vremena na vrijeme nas iz vedra neba pogodi neka informacija oko potencijalnog novog angažmana. S vremena na vrijeme dogode se neki potpuno neočekivani poslovi na tržištu.

Sjećate li se Francka Ohandze? Kamerunski nogometaš očima naše nogometne javnosti poznat je iz dresa Hajduka u kojem je bio tri sezone (od 2015. do 2018.), odigrao 68 utakmica tijekom kojih je upisao 26 golova i 12 asistencija prije nego što je otišao put kineskog Shenzhena za odštetu od 1.2 milijuna eura.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
GNK Dinamo - NK Istra 1961

U Splitu su ga jako voljeli zbog svoje mogućnosti da, kad je u potpunosti zdrav, s lakoćom može proći bilo kojeg suparničkog braniča. Dobio je nadimak 'Frane Zolja', navijači su mu skandirali i pjesme, samo je za njega šteta što u Splitu nije bio češće zdrav jer bi sigurno ostavio i veći utisak. 

Takozvani Zolja je na tržištu slobodnih igrača još od veljače 2020. godine, a za Kamerunca je konačno novi angažman na horizontu nakon što se u kineskoj avanturi nije proslavio. I taj angažman, zanimljivo, nije daleko od Splita.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Naime, kako biše BiH portal scsport.ba, mostarski prvoligaš Velež planira veliku zimsku kupnju kako bi postali konkurentni s gradskim rivalom Zrinjskim u borbi za naslov prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na popisu zimskih želja je i 30-godišnji Ohandza, čija se vrijednost na Transfermarktu procjenjuje na 300 tisuća eura.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RU
Rubikon
17:34 11.12.2021.

Ne kupuju oni njega da bi se nosili sa Zrinskim i isli na prvo mjesto nego za borbu oko opstanka