INCIDENT

Slavni nogometaš koji mjesečno zarađuje 650.000 eura optužen da je ukrao mobitel

Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
Slavni nogometaš koji mjesečno zarađuje 650.000 eura optužen da je ukrao mobitel
02.10.2024.
u 11:19
Nunes je u Manchester City stigao prošle godine u transferu vrijednom 62 milijuna eura iz Wolverhamptona, a trenutačno zarađuje osam milijuna eura godišnje.
Pogledaj originalni članak

Policija u Madridu nedavno je privela vezista portugalske nogometne reprezentacije i igrača Manchester Cityja, Matheusa Nunesa. Ovaj slavni nogometaš je priveden zbog optužbe da je neimenovanoj osobi u noćnom klubu ukrao mobitel. Dvojica policijskih službenika brzo su reagirala i privela 24-godišnjaka, koji je kasnije zadržan nekoliko sati.

Prema navodima svjedoka, sve se dogodilo početkom rujna kada je Nunes navodno uzeo mobitel osobi koja ga je fotografirala u toaletu. Nakon što je dao izjavu, nogometaš je pušten, no sada čeka suđenje koje će razjasniti okolnosti ovog incidenta.

Nunes je u Manchester City stigao prošle godine u transferu vrijednom 62 milijuna eura iz Wolverhamptona, a trenutačno zarađuje osam milijuna eura godišnje ili oko 650 tisuća eura mjesečno.

Unatoč ovom skandalu, Nunes je bio važna figura u jučerašnjoj pobjedi Manchester Cityja, gdje je momčad deklasirala Slovan iz Bratislave rezultatom 4:0 u Ligi prvaka. Nunes je odigrao svih 90 minuta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PO
podanak
14:46 02.10.2024.

Nije li i Davor Šuke, kada je već bio bogat, našao na podu (mislim u avionu) nekakvu skupocjenu ogrlicu (ili narukvicu) i strpao je u džep? Sjećate li se toga?