VILLARREAL - LAS PALMAS

VIDEO Sjajan debi hrvatskog golmana! Španjolskoj zvijezdi obranio penal i izazvao oduševljenje

Beč: Dinamo odradio trening uoči sutrašnjeg susreta s Rapidom u Europskoj ligi
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
01.10.2024.
u 16:00

Horkaš je u Las Palmas došao ovoga ljeta iz Lokomotive Plovdiv kao slobodan igrač. Izrastao je u pomlatku Dinama, a u Bugarsku je bez odštete otišao prije dvije godine

Villarreal je u ponedjeljak u osmome kolu španjolskog nogometnog prvenstva svladao Las Palmas rezultatom 3:1. "Žuta podmornica", kako ih navijači vole zvati, ovom je pobjedom izbila na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Premda je klub s Kanarskih otoka poražen, izvrstan je debi u La Ligi upisao hrvatski vratar Dinko Horkaš.

Domaćini su prvi od tri gola zabili u 45. minuti, a strijelac je bio Nicolas Pepe. Izjednačenje je gostima dvije minute kasnije donio Fabio Silva. Villarrealu se u 51. minuti pružila prilika da ponovo dođe u vodstvo iz kaznenog udarca. Pucao je španjolski reprezentativac Alex Baena, no nije uspio realizirati udarac. Horkaš je sjajno reagirao na solidan šut Baene i upisao izvrsnu obranu. U 84. minuti susreta Thierno Barry uspio je zabiti drugi gol za domaću momčad. Konačan rezultat postavio je upravo Baena u sedmoj minuti sudačke nadoknade te se tako iskupio za promašeni kazneni udarac.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Beč: Dinamo odradio trening uoči sutrašnjeg susreta s Rapidom u Europskoj ligi
1/19

Horkaš je u Las Palmas došao ovoga ljeta iz Lokomotive Plovdiv kao slobodan igrač. Izrastao je u pomlatku Dinama, a nakon godina u mladim momčadima otišao je na posudbu u mostarski Zrinjski. Potom je bio na posudbama u Varaždinu i Posušju, a u Bugarsku je bez odštete otišao prije dvije godina. Transfermarkt njegovu trenutnu tržišnu vrijednost procjenjuje na 1.2 milijuna eura.

Villarreal sada ima 17 bodova. Bod više od njih ima Real Madrid, a četiri boda prednosti pred njima drži vodeća Barcelona. Upravo će se s kraljevskim klubom suočiti u utakmici devetoga kola. S druge strane, Las Palmas je posljednja momčad na ljestvici sa svega tri boda, dva manje od Real Valladolida, a idući susret igraju protiv Celte Vigo.

VIDEO Za astronomsku cijenu prodaje se Mamićeva majica u kojoj je napravio nešto o čemu se priča i danas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije