Objavom na objavu

Slijedi treći čin i novi spektakl? Miočić će očito braniti tutulu protiv velikog rivala

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
09.06.2020.
u 14:49
Dana White, prvi čovjek UFC-A, potvrdio je da se na ugovaranju borbe intenzivno radi
Pogledaj originalni članak

Sve je bliže službena potvrda borbe kojoj se brojni nadaju, završni nastavak trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Krenulo je Stipinom objavom na Facebooku, u kojoj je najavio kako je spreman i da borba slijedi, prenosi portal Fightsite.

Vrlo brzo je došao odgovor nestrpljivog Daniela Cormiera, koji već mjesecima čeka potvrdu trećeg okršaja, a s kojim bi se zapravo trebao oprostiti od profesionalne MMA karijere.

Sad se na Cormierovom Twitteru pojavio svojevrsni dokaz kako je borba dogovorena (digitalni potpis), a oglasio se i prvi čovjek UFC-a, Dana White, koji je naveo da je doista istina da se na ugovaranju borbe intenzivno radi.

Za one koji to još možda ne znaju, Cormier je Miočića savladao u srpnju 2018. godine, nokautiravši ga u glavnoj borbi UFC 226 priredbe.

Osveta je stigla 13 mjeseci kasnije na UFC 241. Nakon što je Cormier dominirao prve dvije runde, Miočić je u trećoj izjednačio odnos snaga, da bi u četvrtoj preuzeo kontrolu i završio Cormiera nakon višestrukih udaraca šakom u jetru.

Pretpostavlja se da bi ova borba mogla biti održana u kolovozu, otprilike točno godinu dana nakon prethodnog okršaja. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.