KLUB SE OGLASIO

Smijenjen i Jakirovićev kum! Zadnji poraz bio je kap koja je prelila čašu strpljenja

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dinamo i Gorica sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Gorica i Dinamo sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: NK Lokomotiva protiv HNK Gorica u 9. kolu Prve HNL
08.10.2024.
u 11:43
U 19 utakmica na klupi Gorice ostvario je učinak od šest pobjeda, tri remija i deset poraza. Kobnim za ovu etapu njegove karijere pokazao se poraz od Lokomotive u prošlom kolu.
Pogledaj originalni članak

Iako je na snazi reprezentativna stanka, događanja u HNL-klubovima ne nedostaje. Dok Dinamo, Hajduk i Rijeka vode bitku za vrh ljestvice, na onoj drugoj strani dogodila se trenerska promjena. Naime, Rajko Vidović više nije trener prvoligaša Gorice. Objavio je to klub na svojim kanalima društvenih mreža, a poslao je i priopćenje:

"Trener Rajko Vidović od danas više ne obnaša funkciju glavnog trenera HNK Gorica, nakon što je dogovoren sporazumni raskid njegova Ugovora. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Vidoviću na svemu u proteklih sedam mjeseci te mu od srca želimo puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreće u budućnosti. Momčad Gorice je nakon posljednje utakmice protiv Lokomotive dobila dva slobodna dana te će se ponovno okupiti danas poslijepodne. Do imenovanja novog glavnog trenera, Goricu će voditi trener Mensur Mujdža", objavili su iz Gorice.

Inače, Vidović je u 19 utakmica na klupi Gorice ostvario učinak od šest pobjeda, tri remija i deset poraza. Kobnim za ovu etapu njegove karijere pokazao se poraz od Lokomotive u prošlom kolu. Nedugo nakon Sergeja Jakirovića na klupi Dinama, smijenjen je tako i njegov kum Rajko Vidović. Zgodna poveznica, iako se, jasno, radi o dva posebna slučaja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.