napeta utakmica

Soldo, Stanić i Pavlović igrali protiv učenika Kreativnog razvoja

kreativan razvoj
kreativan razvoj
kreativan razvoj
kreativan razvoj
11.06.2014.
u 15:44
Uvijek nam je drago sudjelovati u ovakvim aktivnostima i posebno smo oduševljeni reakcijom učenika škole koji su uživali igrajući nogomet – izjavili su Mario Stanić i Zvonimir Soldo.
Pogledaj originalni članak

Iako je do svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu preostalo još tri dana, u Osnovnoj školi Kreativan razvoj učenici su već imali priliku osjetiti nogometnu euforiju. Utakmicu su dodatno napetom učinili nogometaši brončane generacije iz 1998. i Zvonimir Soldo, Mario Stanić i Željko Pavlović, bivši vratar belgijskog Anderlechta, koji su zajedno s profesorima pokušali pobijediti učenike.

- Uvijek nam je drago sudjelovati u ovakvim aktivnostima i posebno smo oduševljeni reakcijom učenika škole koji su uživali igrajući nogomet. Sljedeće godine očekujemo pravo prvenstvo – izjavili su Mario Stanić i Zvonimir Soldo.

S obzirom na to kako ovaj tjedan završava i školska nastava, opušteni učenici su s roditeljima mogli uživati u prekrasnom vremenu i odličnom društvu. Ravnatelj i cijelo nastavno osoblje učenicima su omogućili uživanje u zadnjem tjednu nastave te ih na taj način pripremili za zasluženi ljetni odmor.

- Sretni smo što možemo svojim učenicima omogućiti sudjelovanje u ovakvim aktivnostima, pogotovo jer s njima mogu uživati i roditelji. Za početak nove školske godine pripremit ćemo još novih iznenađenja za koje smo sigurni kako će svidjeti našim učenicima – rekao nam je ravnatelj, dr.sc. Martin Tino Časl.

Osnovna škola Kreativan razvoj završava još jednu uspješnu nastavnu godinu i počinje pripreme za sljedeću koja će sa sobom donijeti nove izazove i pružiti mogućnosti za nove projekte.

>>Privatno školovanje od vrtića do fakulteta

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.