Sjajni Alžirac

Soudani prvi nakon Vlaovića koji je zabio hat-trick u Europi

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Soudani prvi nakon Vlaovića koji je zabio hat-trick u Europi
19.09.2014.
u 12:57
Spomenimo i da ovo Soudaniju nije prvi hat-trick u Dinamovu dresu – proljetos je, 3. svibnja, zabio sva tri gola Slavenu Belupu u 3:0 pobjedi u Maksimiru
Pogledaj originalni članak

El Arabi Hilal Soudani, prvi je Dinamov nogometaš nakon Gorana Vlaovića koji je zabio hat-trick u europskim utakmicama! Vlaović je, podsjetimo, zabio Tofti (Farski otoci) četiri gola 1993. godine (6:0) u pretkolu Lige prvaka u Zagrebu. 

Tri je pogotka zabio i Igor Cvitanović u 5:0 pobjedi Dinama (Croatije) u Zürichu protiv Grasshoppersa 1997. godine. A 2006. Goran Ljubojević tri puta je tresao mrežu protiv Ekranasa (5:2). Iz ranijih generacija, Marijan Novak je postigao hat-trick 1970. godine portugalskom Barreirenseu, bilo je 6:1 za plave. 

Spomenimo i da ovo Soudaniju nije prvi hat-trick u Dinamovu dresu – proljetos je, 3. svibnja, zabio sva tri gola Slavenu Belupu u 3:0 pobjedi u Maksimiru.

>>Najubojitiji u EL: Dinamo je 62 posto udaraca pretvorio u gol

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.