GOTOVO JE

Španjolci: Bellingham postaje najskuplji transfer Reala u povijesti. Okriveno koliko će posao iznositi

Foto: Annegret Hilse/REUTERS
Španjolci: Bellingham postaje najskuplji transfer Reala u povijesti. Okriveno koliko će posao iznositi
04.05.2023.
u 11:34
Veznjak Borussije Dortmund navodno je sve dogovorio s kraljevskim klubom i bit će naslijednik Luke Modrića
Pogledaj originalni članak

Posao je završen, piše Marca na naslovnici današnjeg tiskanog izdanja. Madridski AS je isto tu vijest objavio pod 'Breaking newsom', a radi se o dogovoru između Real Madrida i engleskog veznjaka, 19-godišnjeg Judea Bellinghama koji bi od iduće sezone trebao nositi dres velikana s Bernabeua. 

- Real i Jude Bellingham gotovo su sve dogovorili, preostao je još samo dogovoreni sastanak Reala i Borussije na kojem će se dogovoriti detalji isplate odštete. Pregovori su u završnoj fazi - otkriva transfer guru Fabrizio Romano i otkriva da je Manchester City mladom (19) Englezu nudio veću plaću od Reala, no Bellingham je umjesto povratka u domovinu odlučio otići u španjolsku prijestolnicu.

Realov insajder i novinar Tomas Gonzalez-Martin otkrio je proces isplate odštete: 'Real je ponudio da dio isplati odmah, a ostatak u ratama u sljedeće tri godine, a na kraju i bonuse.'Čitani dnevnik Marca piše kako će ukupni iznos koji će Real platiti Borussiji biti 120 milijuna eura, čime će Bellingham postati najskuplji igrač u Realovoj povijesti.

Prestići će  dosadašnjeg rekordera Edena Hazarda kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Chelseaja za 115 milijuna eura i pokazao se kao potpuni promašaj. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:12 04.05.2023.

Završit će kao Hazard i Jović.