FABRIZIO ROMANO

Real dogovorio povijesni transfer od preko 100 milijuna eura? Englez dolazi kao Modrićev nasljednik

GER, 1. FBL, VfL Bochum vs Borussia Dortmund
EXPA/ Eibner/ Gabriel Boia
03.05.2023.
u 16:43

Talijanski novinar navodi da je presudnu ulogu odigrao Realov šef skauta Calafat

Aktualni španjolski i europski prvak Real Madrid prema navodima sportskog novinara Fabrizija Romana blizu je potpisivanja ugovora s engleskim superstarom Judeom Bellinghamom iz dortmundske Borussije. Naime, transfer 19-godišnjeg nogometaša na Santiago Bernabeu trebao bi iznositi 150 milijuna eura čime bi postao najskuplji tinejdžer u povijesti. 

Ipak, neki izvori poput Bilda govore kako će ovaj posao iznositi između 100 i 120 milijuna eura. 

- Potvrđena je informacija da je Real blizu potpisivanja ugovora s Judeom Bellinghamom. Pregovori su u završnoj fazi. Osobni uvjeti su dogovoreni, a ključan čovjek ponovno je bio Realov šef skauta Juni Calafat - napisao je na Twitteru dobro obaviješteni stručnjak za transfere i tržište Fabrizio Romano. 

Bellingham je u Borussiju stigao u ljeto 2020. godine iz drugoligaša Birmingham Citya, a danas je jedan od najboljih veznjaka svijeta i jedan od kapetana trenutnog lidera Bundeslige.

Tako je kraljevski klub, čini se, konačno dogovorio kupovinu nasljednika Luke Modrića, a uz Bellinghama, Carlo Ancelotti u veznom redu ima nadolazeće mladiće poput Tchouamenija i Camavinge te već dokazanog Federica Valverdea

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije