povratak iskusnog

Split za Istru u momčad vraća Križanca

Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
Split za Istru u momčad vraća Križanca
23.11.2012.
u 10:31
Igrao je ove sezone Ivica Križanac tek protiv Hajduka i Dinama, sada će i protiv Istre.
Pogledaj originalni članak

To dovoljno kazuje s kakvom pozornošću Park mladeži čeka dolazak Puljana. Split želi pobjedu, svjesni su "crveni" da ih sve osim tri boda gura daleko od vrha tablice.

– Obično sam bio na "presicama" kad je gorjelo. Sada ne gori, trenirali smo dobro, igramo odlično, vjerujem da ćemo pobijediti, važno je da završimo utakmicu bez isključenja. Ako se postavimo kao protiv Dinama, onda je i meni lakše, trebam skupiti ono što ostane iza njih. Ništa me ne boli, Istra je odlična momčad, ali mi smo protiv svakoga na svom travnjaku favoriti. Treniramo i igramo da bismo pobjeđivali, neće biti lako, ali vjerujemo u sebe – kazao je Križanac.

Splitov trener Zoran Vulić pun je pohvala na Istrin račun. Nekoć je trenirao Puljane, od onih njegovih dana u momčadi su još Roce, Sušić i Anđelković.

– Čeka nas zahtjevna utakmica, Istra je kvalitetna, ne stoji dobro na tablici, ali Istra je momčad za gornji dio tablice. Pamić je dobar trener, neće biti lako. Ako mi pružimo koliko možemo, onda neće biti problema za nas. Gledat ćemo sebe. Svaka je utakmica bitna, mi moramo učiniti sve da svaku pobijedimo – rekao je Vulić.

"Crveni" su se kroz tjedan obratili HNS–u, smatraju da ih suci zakidaju, ali Vulić o tome ne želi govoriti. Radije će o dobroj igri svoje momčadi.

– Igrali smo dobro u Vinkovcima, dominirali smo, ali cijelu utakmicu smo bili bez igrača. Ma, o detaljima neću, moram se autocenzurirati, a to nije dobro za nogomet – kaže Vulić.

U Puli je u posljednjem srazu Istre i Splita bilo žestoko. Istrin trener vrijeđao je Henrija Bellea, pa se zakačio s tadašnjim trenerom Splita Tončijem Bašićem.

– To je završena stvar, ovo je nova utakmica – jasno će Vulić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.