KATALONSKI SPORT

Sport: Situacija koju Modrić proživljava u Realu je čudna i nepravedna. To se događa mnogima

Foto: EXPA/ Newspix/ Sportinfoto
Sport: Situacija koju Modrić proživljava u Realu je čudna i nepravedna. To se događa mnogima
07.09.2023.
u 22:06
Protiv Athletic Bilbaa odigrao je 10 minuta, protiv Almerije 18, a protiv Celte Vigo 28 minuta. Ancelotti ga je ubacio od prve minute protiv Getafea, kada je kao kapetan odradio 77 minuta
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić odbio je basnoslovne ponude iz Saudijske Arabije i potpisao jednogodišnji ugovor s Real Madridom. Međutim, Modrić nije u prvom planu Carla Ancelottija na početku prvenstva, zajedno s Tonijem Kroosom uglavnom ulazi s klupe za pričuve. 

Protiv Athletic Bilbaa odigrao je 10 minuta, protiv Almerije 18, a protiv Celte Vigo 28 minuta. Ancelotti ga je ubacio od prve minute protiv Getafea, kada je kao kapetan odradio 77 minuta. Španjolska novinarka Claudia Espinosa za katalonski dnevnik Sport je napisala tekst pod naslovom 'Modrićeva čudna situacija u Madridu'.

VEZANI ČLANCI:

- Nije lako gledati kako od jedan od ključnih dijelova momčadi, koja je osvojila sve, dobiva malu minutažu i prebačen je u drugi plan. Upravo to  sedogađa Modriću u Real Madridu - piše španjolska novinarka. 

- Modrić je dio povijesti kluba, jedan od arhitekata postignuća u Ligi prvaka, a uz to se može pohvaliti osvajanjem Zlatne lopte. No kako to biva sa svakim nogometašem, godine prolaze i Hrvat je doživio blagi pad. Razlog tome je konkurencija koju ima u veznom redu. Situacija koju Kroos i Modrić proživljavaju je drugačija ili nepravedna, ovisno kako je promatrate. Obojica su samo jednom bila u početnih 11 - protiv Almerije odnosno Getafea. Ne čini se da će biti jako važni tijekom ove sezone - zaključuje Espinosa. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

21
215794
06:34 08.09.2023.

Gdje je problem? Sigurno ga placaju. Trenira za vrijeme utakmice odmara ali Modric nije zaboravio nogomet naigrati ce se ima Real itekako puno utakmica

BL
blekpanther
22:41 07.09.2023.

Situacija nije niti čudna ni nepravedna u Realu momčad sastavlja i rastavlja trener!