MINDAUGAS NIKOLIČIUS

Sportski direktor Hajduka: Napravit ćemo sve što je moguće da Perišić obuče bijeli dres

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Marko Livaja produžio ugovor s Hajdukom do 2027. godine
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: HNK Hajduk započeo s pripremama za nastavak sezone
16.07.2023.
u 10:28
Dokle god postoji šansa da zaigra za Hajduk, to je dobro - rekao je sportski direktor Hajduka
Pogledaj originalni članak

Prije utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka ponovno se aktiviralo pitanje o dolasku hrvatskog nogometno reprezentativca Ivana Perišića u Hajduk.

Podsjetimo, cijelog ovog ljeta postoje mnoge glasine oko dolaska Perišića u Hajduk, a najglasniju je u javnost poslao talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija

Tako je Split otišao u svojevrsni delirij, "Ivane, vrime je" je postao novi najglasniji slogan kod ljubitelja Hajduka. Čak je i naš tenisač Mate Pavić nakon osvajanja Wimbledona u mješovitim parovima na glavnoj pozornici u Londonu Perišiću poručio baš "Ivane, vrime je".

Uoči početka velikog okršaja na Maksimiru pred kamere Max Sporta stao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius koji je dobio pitanje o dolasku Ivana Perišića na Poljud.

- To je jedna provokacija, ali napravit ćemo sve što je moguće da Ivan obuče bijeli dres. Dokle god postoji šansa da zaigra za Hajduk, to je dobro - rekao je sportski direktor Hajduka.

Napomenimo i da je trener Spursa Ange Posteceoglu nedavno objavio popis putnika za azijsku turneju na kojoj se našao i Ivan Perišić. Naš reprezentativac je otputovao sa Spursima u Australiju na prvi dio priprema.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.