TROFEJ IZMAKNUO

Novi igrač 'bijelih': Kad se Dinamo izležava na terenu 45 minuta, znaš da te se boje

Hajduk Digital
16.07.2023.
u 08:54

- Neuspješan start. Dojam će se zaboraviti. Pamtit će se samo tko je osvojio trofej. Nama je izmaknuo iz ruku. Cijele pripreme smo radili samo za ovu utakmicu. Prebacujemo fokus na prvenstvo - rekao je jedan od pet novih igrača Hajduka

Nogometaši Dinama osvojili su prvi trofej sezone, hrvatski Superkup, pobijedivši u subotu u Zagrebu Hajduk 1:0 pogotkom Martina Baturine u 52. minuti susreta.

oraz u prvoj natjecateljskoj utakmici u redovima Hajduka za HDTV je prokomentirao Zvonimir Šarlija, novi igrač Hajduka koji igra na mjestu stopera.

GALERIJA - Ovako su igrači Dinama proslavili prvi trofej u sezoni

1/10

- Neuspješan start. Dojam će se zaboraviti. Pamtit će se samo tko je osvojio trofej. Nama je izmaknuo iz ruku. Cijele pripreme smo radili samo za ovu utakmicu. Prebacujemo fokus na prvenstvo - rekao je Šarlija, pa dodao:

- Na Maksimiru moraš iskoristiti mrtvace i ne primiti gol iz jednog ili dva šuta, što su oni imali. Imali smo dovoljno šansu za pobijediti. Kada drugih 45 minuta Dinamo na Maksimiru ne želi igrati, nego se izležavaju pola sata, onda znaš da te se boje.

Podsjetimo, Šarlija je stigao ovog ljeta iz redova grčkog Panathinaikosa te odmah postao član udarne jedanaestorke bijelih.

- Moramo što prije izbaciti gorčinu od ovog poraza. Svi smo umorni od poraza i izgubljenih trofeja, ali idemo dalje. Nadam se da će u petak navijači doći u istom broju, da ćemo se osjećati kao na domaćem terenu i da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom - zaključio je Zvonimir Šarlija.

Komentara 28

ZG
zg1985
09:05 16.07.2023.

ovaj se vec uklopio u hajduk..kmecanje se nastavlja

NE
Nenad54321
09:19 16.07.2023.

Ako želiš dobit utakmicu moraš koji put pucat i u okvir gola i zabit, inače si osuđen na poraz!

IV
Ivan79
09:07 16.07.2023.

Kakav mentalitet?! Pa di ih nalaze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije