'kapa dolje'

Srpski komenator rekao da je Modrić besmrtan: 'Messi se prepao Livakovića kod penala'

Foto: Screenshot RTS
Srpski komenator rekao da je Modrić besmrtan: 'Messi se prepao Livakovića kod penala'
14.12.2022.
u 13:56
Vatrene očekuje utakmica za treće mjesto, a stručni komentator na srpskom RTS-u pohvalio je našu reprezentaciju
Pogledaj originalni članak

Stručni komentator na srpskom RTS-u Rade Bogdanović analizirao je utakmicu Hrvatske i Argentine u kojoj su gaučosi slavili 3:0 uz dva pogotka Alvareza i jedan Messija iz vrlo sumnjivog penala. Nakon što smo gubili 2:0 do poluvremena, bacili smo sve karte u napad ali nije išlo, lopta nije htjela u gol Martineza, a mi smo primili još jedan. Tako nam sada preostaje borba za brončanu medalju, vidit ćemo još tko je zadnji protivnik - Francuska ili Maroko

- Pošteno govoreći, imamo Hrvatsku koja je zaslužila da joj se skine kapa dolje. Oni su po meni pobjednici, iako su izgubili. Izvukli su maksimum, s obzirom na to da nemaju špicu kao što možda imamo mi. Ne znam hoće li Modrić i dalje igrati, ali on je postao besmrtan na ovim prostorima. Reći ću samo dva detalja o Hrvatskoj. Nakon prošle utakmice, kad su pobijedili i izbacili Brazilce, izbornik mrtav hladan kaže da je Petković dao gol, ali da je igrao jako loše jer je izgubio sedam lopti. 

- Kad je ekipa pod pritiskom, centarfor prima loptu, odigrava, namješta se, padne, a trener se nije ustručavao to reći. I evo ga na klupi večeras. Nisam siguran kako bi u drugim reprezentacijama izgledao dan poslije te utakmice. Kako je Messi do sada izvodio penale, a kako je večeras? Prišao je lopti kao da je rekao: 'Vidi mali, da ti mene ne bi slučajno obrukao večeras.' Zato je igračina. - završio je Bogdanović.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.