Klakočer odlučio

Stigle kazne za derbi: Hajduk mora platiti dvostruko više od Dinama

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Hajduk razbio nemo?nu Goricu (4:0) i ostao u igri za Europu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
U utakmici 11. kola Prve HNL-a nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali su 1-1
16.03.2022.
u 15:14
HNK Hajduk kažnjen je s 40.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Hajduk - Dinamo.
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 27. kola HT Prve lige.

HNK Hajduk kažnjen je s 40.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Hajduk - Dinamo. Pripadnici Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, tijekom utakmice su zapalili ukupno 32 baklje, od kojih su četiri bačene na tartan stazu, bačena su dva topovska udara i zapaljene dvije dimne bombe. Vezano za navedeno, nije bilo prekida igre. Pripadnici BBB-a, smješteni na sektoru A zapadne tribine, tijekom utakmice su zapalili ukupno 13 baklji, od kojih su dvije bačene uz teren za igru, tri na tartan stazu, a tri u smjeru gledatelja na zapadnoj tribini. U 53. minuti BBB pale nekoliko sjedalica koje gore do 68. minute, kad su ugašene intervencijom vatrogasaca.

GNK Dinamo kažnjen je s 22.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Hajduk - Dinamo. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
Zakarija
21:31 16.03.2022.

Vrime je za dorh

ZG
Zeljko Grabar
16:43 16.03.2022.

A dali je grad Split donio odluku o dodjeli godisnje nagrade Hajduku za gostoprimstvo pri dolasku protivnickih momcadi koje su se usudile u zadnjih 20 godine uzeti bod ili sva tri istom Hajduku ili cekaju da navijaci Hajduka pocnu sa molotovljevim koktelima docekivati klubove koji jos moraju okusiti toplinu mediteranskog podneblja, a ne radi se samo o navijacima Dinama, jer sad su izgleda ugrozeniji oni iz Rijeke, Sibenika a mozda i Gorice,Tresnjevke jer ovaj iz Gorice je vec nekoliko puta zgrozio splitsku javnost sa Varazdinom koji je bio puno slabiji od danasnjeg Hajduka. Ne cudi me da se nije javio svastika majstor Ostojic ali obrazovni profesor gradonacelnik izgleda takodjer nema rijeci za mediteranski menatlitet kako to strucno naziva profesor Lalic i ostali branioci najveceg zla u sportu koje hara nasim sportskim terenima i da nebi bilo zabune ne samo u Splitu iako je Split daleko najkreativniji, jer huligani direktno ubiru clanarine s kojima se onda rade cuvene splitske koreografije, svastike i slicne poruke.

ZA
Zakarija
16:07 16.03.2022.

Ajme pokralo orobilo lupezi bilosvitski svi protiv nas orjunasa