KOMPLETIRAN TRANSFER

Njemački velikan za četiri milijuna eura od Hajduka kupio hrvatskog reprezentativca!

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
15.03.2022.
u 10:28

Mario Vušković (20) na posudbi je u HSV-u od prošlog ljeta, a igrama je zavrijedio pažnju i ugovor s njemačkim velikanom.

Njemački drugoligaš HSV odlučio je otkupiti ugovor Marija Vuškovića i na konto toga će Hajduk zaraditi četiri milijuna eura.

Naime, 20-godišnji stoper je od prošlog ljeta na posudbi u Hamburgu, a igrama je zadovoljio vodstvo kluba te ga vide kao pojačanje na duge staze.

Na dobitku je i Hajduk, u kojem su se nadali da će HSV aktivirati mogućnost otkupa ugovora za 3,5 milijuna eura, na što se pridodaje i 600.000 eura za posudbu, koliko je dogovoreno po sezoni. Iako je prvotno potpisana dvogodišnja posudba, Splićani su se odrekli dijela novca iz razloga što su Nijemci odlučili otkupiti ugovor prije kraja sezone. Ali, zato Hajduku ide postotak od idućeg transfera.

Mladi reprezentativac Hrvatske standardan je član prve momčadi i od studenoga prošle godine igrao je u svih 17 susreta. Možda u konačnici pomogne HSV-u vratiti se u Bundesligu, iz koje je ispao 2018. Trenutno je klub na sedmom mjestu, no ima utakmicu manje i sedam bodova manje od trojca na vrhu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije