IGRAČICE NEGATIVNE

Stigli su testovi na koronu: U redovima hrvatske reprezentacije dva pozitivna!

Foto: HRS
Foto: HRS
Foto: HRS
10.12.2021.
u 19:14
Hrvatska od 20:30 u južnom španjolskom gradu Torrevieji igra utakmicu sa Španjolskom u kojoj mora pobijediti kako bi produžila nadu u prolazak u četvrtfinale, dok je domaćinu Španjolskoj dovoljan bod.
Pogledaj originalni članak

Tehnička direktorica hrvatske ženske rukometne reprezentacije Ljerka Vresk i fizioterapeutkinja Vesna Hodić bile su pozitivne na testiranju na koronavirus, ali dobra je vijest da su sve igračice i članovi stručnog stožera negativni.

Dakle, za Španjolsku će izbornik Nenad Šoštarić imati na raspolaganju sve igračice prema planu. Olakšanje je tako nešto nakon stresnog početka tjedna, kad su pozitivne bile Ćamila Mičijević i Ivana Dežić, a zatim je PCR test pokazao da je inficirana i Doris Krsnik.

>>> Večernjakova desetka s Ćamilom Mičijević

Njih tri već su pet dana zatvorene u sobama u hotelu u Castellónu, gradu u kojem je Hrvatska igrala početne tri utakmice te je za njih Svjetsko prvenstvo završilo.

Inače, Hrvatska od 20:30 u južnom španjolskom gradu Torrevieji igra utakmicu sa Španjolskom u kojoj mora pobijediti kako bi produžila nadu u prolazak u četvrtfinale, dok je domaćinu Španjolskoj dovoljan bod.

Također, treba naglasiti da su svi u reprezentaciji bili cijepljeni jer je to bio uvjet postavljen od strane IHF-a prije početka prvenstva.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.