NEMA KRAJA PEHU

Drama Hrvatica na Svjetskom prvenstvu, opet su sve u izolaciji

Nenad Šoštarić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
10.12.2021.
u 15:48

Baš kao i uoči susreta protiv Japana, naše rukometašice će i večerašnji susret protiv Španjolske na Svjetksom prvenstvu (20.30 sati) čekati u neizvjesnosti.

Baš kao i uoči susreta protiv Japana, naše rukometašice će i večerašnji susret protiv Španjolske na Svjetksom prvenstvu (20.30 sati) čekati u neizvjesnosti. 
Naime, na brzom testitranju dva pozitivna rezultata na COVID-19 pojavila su se kod dva člana stručnog stožera. Riječ je o osobama koje službeno sjede na klupi Hrvatske.

Srećom, među njima nije izbornik Nenad Šoštarić, niti pomoćna trenerica Snježana Petika. To što su bila dva pozitivna rezultata na brzom testu značilo je samo jedno - cijela reprezentacija opet je morala u izolaciju, opet na testiranje i dok ne dođu rezultati nema nigdje iz soba.

Izbornik Šoštarić sada strijepi da će uoči važne utakmica ostati možda bez još pokoje igračice što bi bio dodatni udarac. Jer, podsjetimo se, u Castellonu su zbog pozitivnih rezultata ostale Ćamila Mičijević, Ivana Dežić i Dora Krsnik. Da bi se uopće odigrala utakmica protiv Španjolske mora u zapisniku biti najmanje osam igračica i jedna vratarka.

Ključne riječi

Komentara 26

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
16:56 10.12.2021.

Ko je odgovoran za ovaj cirkuz,toliko price o cjepljenju,a nase rukometasice,potpuno nespremne i necjepljene kranule u Spaniju na takvo veliko takmicenje,to je zaista sramota,mi sirotinja ne smijemo nikud preko granice,ako ni smo cjepljeni,apogledaj samo ovo,te cure ni su krive,nego strucni stab.

HR
hrza
17:41 10.12.2021.

Teledirigovani testovi radi eliminacije protivnika.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:56 10.12.2021.

Cijepile se krivom iglom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije